Het nemen van u door cryptocurrencies

October 17, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Het nemen van u door cryptocurrencies

Cryptocurrency komt onder vele namen. U hebt waarschijnlijk over een aantal van de populairste soorten cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin, en Ethereum gelezen. Cryptocurrencies is meer en meer populaire alternatieven voor online betalingen. Alvorens echte dollars, euro, ponden, of andere traditionele munten in ₿ (het symbool voor Bitcoin, populairste cryptocurrency) om te zetten, zou u moeten begrijpen welke cryptocurrencies zijn, wat de risico's bent in het gebruiken van cryptocurrencies, en hoe te om uw investering te beschermen.

 

Wat is cryptocurrency? Een cryptocurrency is een digitale munt, die een alternatieve gecreeerde vorm van betaling die encryptiealgoritmen gebruiken is. Het gebruik van encryptietechnologieën betekent dat cryptocurrencies zowel als munt als als virtueel boekhoudsysteem functioneren. Om cryptocurrencies te gebruiken, hebt u een cryptocurrencyportefeuille nodig. Deze portefeuilles kunnen software zijn die de cloud- dienst is of op uw computer of op uw mobiel apparaat opgeslagen. De portefeuilles zijn het hulpmiddel waardoor u uw versleutelingssleutels opslaat die uw identiteit en verbinding aan uw cryptocurrency bevestigen.

 

Wat zijn de risico's voor het gebruiken van cryptocurrency? Cryptocurrencies is nog vrij nieuw, en de markt voor deze digitale munten is zeer vluchtig. Aangezien cryptocurrencies banken of een andere derde partij niet vereisen om hen te regelen; zij neigen onverzekerd te zijn en zijn moeilijk om in een vorm van tastbare munt (zoals Amerikaanse dollars of euro.) om te zetten Bovendien aangezien cryptocurrencies immateriële activa op technologie gebaseerd zijn, kunnen zij als een andere ongrijpbare technologieactiva worden binnendrongen in een beveiligd computersysteem. Tot slot aangezien u uw cryptocurrencies in een digitale portefeuille opslaat, als u uw portefeuille (of toegang tot het of tot portefeuillesteunen) verliest, hebt u uw volledige cryptocurrencyinvestering verloren.

 

Volg deze uiteinden om uw cryptocurrencies te beschermen:

 

Kijk vóór u sprong! Alvorens in een cryptocurrency te investeren, zeker ben u begrijpt hoe het, waar het kan worden gebruikt, en hoe te om het te ruilen werkt. Gebruik een betrouwbare portefeuille. Het gaat wat onderzoek van uw kant nemen om de juiste portefeuille voor uw behoeften te kiezen. Als u verkiest om uw cryptocurrencyportefeuille met een lokale toepassing op uw computer of mobiel apparaat te leiden, dan zult u deze portefeuille op niveau moeten beschermen verenigbaar met uw investering. Enkel als u rond geen miljoen dollar in een document zak dragen, verkiezen geen onbekende of minder bekende portefeuille zou om uw cryptocurrency te beschermen. U wilt ervoor zorgen dat u een betrouwbare portefeuille gebruikt.

 

Heb een reservestrategie. Denk over wat gebeurt als uw computer of mobiel apparaat (of waar u uw portefeuille) opslaat worden verloren of gestolen of als u anders geen toegang tot het hebt. Zonder een reservestrategie, zult u geen manier hebben om uw cryptocurrencyrug te krijgen, en u kon uw investering verliezen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Charles Lin
Tel. : +86 18126351869
Resterend aantal tekens(20/3000)