Wat is een ASIC-Mijnwerker, hoe is het gebruikte, en wat zijn Zijn Voordelen?

September 23, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is een ASIC-Mijnwerker, hoe is het gebruikte, en wat zijn Zijn Voordelen?

In cryptocurrencymijnbouw, moeten de mijnwerkers computers gebruiken om een ongelooflijk complex raadsel op te lossen. De persoon die het raadsel eerst oplost wordt toegekend cryptocurrency. De krachtigste computer heeft de grootste kans om het raadsel op te lossen, en zodat ASIC-werd de mijnbouw gecreeerd om de mogelijkheid van mijnbouw te maximaliseren.

 

Uiteindelijk, werd dit de de industrienorm, vooral voor Bitcoin, overwoog de goudstandaard voor cryptocurrency. Hier is hoe het werkt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een ASIC-Mijnwerker, hoe is het gebruikte, en wat zijn Zijn Voordelen?  0

 

 

Wat is een ASIC-mijnwerker?

Application-specific (ASIC) mijnwerkers van geïntegreerde schakelingen zijn computers die voor het enige doel van mijnbouwcryptocurrencies worden ontworpen die door bewijs van het werk worden gecreeerd. Onder dit systeem, wanneer een nieuw blok van informatie moet aan cryptocurrency worden geverifieerd en worden toegevoegd blockchain, heeft het met een ingewikkeld raadsel gecodeerd dat een computer moet oplossen. Whoever oplost brengt het probleem eerst ertoe om blockchain met de nieuwe informatie bij te werken en een bepaalde hoeveelheid cryptocurrency toegekend.


Theoretisch, kan om het even welke computer worden gebruikt om deze raadsels op te lossen. Nochtans, omdat de het bewijs-van-werk mijnbouw hoofdzakelijk een ras is, de mensen met een groter knoeiboeltarief — een maatregel van de berekeningen die per seconde kunnen worden gemaakt — zullen eerder het raadsel eerst oplossen. Zo ASIC-werden de mijnwerkers gecreeerd om de knoeiboeltarieven van cryptocurrencymijnwerkers te verhogen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een ASIC-Mijnwerker, hoe is het gebruikte, en wat zijn Zijn Voordelen?  1

 

 

Hoe worden de ASIC-mijnwerkers gebruikt?

ASIC-de mijnwerkers maken gebruik hoogst van geavanceerde het hakken algoritmen om zijn verrichtingen uit te voeren. Het algoritme is vrij geavanceerd één en kan worden gebruikt om wiskundige problemen aan een zeer snel tarief op te lossen. U zult een wezenlijke hoeveelheid cryptocurrencies kunnen maken door de van ASIC-mijnwerkers gebruik te maken.

 

U zult ook heel wat cryptocurrencies tijdens het proces kunnen verwerven. Het volledige proces van cryptocurrencymijnbouw wordt een gemakkelijker wanneer u ASIC-van mijnwerkers voor het proces gebruik maakt. Zij zijn ook hoogst efficiënte energie en een grotere hoeveelheid elektriciteit wordt bewaard in het proces.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een ASIC-Mijnwerker, hoe is het gebruikte, en wat zijn Zijn Voordelen?  2

 

 

Er is een reusachtig aantal voordelen van ASIC-mijnwerkers:

Gemakkelijk aan opstelling: Dit soort mijnwerker is gemakkelijk aan opstelling. U zult aan opstelling uw mijnbouwapparaat in een zeer korte spanwijdte van tijd kunnen. U vereist geen technische kennis om de verrichtingen uit te voeren.

 

Hoge mijnbouwefficiency: De ASIC-mijnwerkers hebben een zeer hoge computermacht. Dientengevolge, is hun efficiency ook vrij hoog.

 

Een hogere winst: U zult een reusachtige winst kunnen krijgen door ASIC-van mijnwerkers gebruik te maken. U zult ook heel wat beloningen tijdens het mijnbouwproces kunnen verdienen.

 

Minder energieverbruik: De apparaten zijn ook hoogst efficiënte energie. Zo, zult u heel wat energie tijdens het mijnbouwproces kunnen besparen.

 

En dit is welke ASIC-mijnwerkers ongeveer allen zijn. Om meer te kennen over ASIC-mijnbouw, contacteer ons en wij zullen u met de details helpen.

 

 


 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Charles Lin
Tel. : +86 18126351869
Resterend aantal tekens(20/3000)