aboutus

Bedrijfsprofiel

Elektronisch die Co. van Shenzhenleed, Ltd in 2008 wordt gevestigd, gebaseerd in de technologiekapitaal van China, Shenzhen-stad. Wij hebben meer dan 14 jaar die en ervaring in het elektronische gebied van de consument vervaardigen uitvoeren, en binnengegaan in blockchain en cryptocurrency de industrie sinds 2017. Nu zijn wij één van meest achtenswaardige en betrouwbare mijnwerkersleverancier in de industrie geworden.

 

Wij hebben logistische verkoop geïntegreerd, hersteld en handhaven, de mijnwerkers ontvangende en mijnoverlegdiensten. Wij hebben meer dan 40 personeelsleden in Chinees bureau met inbegrip van ervaren ingenieurs en specialisten, vertegenwoordiger, verkoper, logistische specialist, verwervingspersoneel en magazijnmeester. Wij zijn van plan om een mijnbouwlandbouwbedrijf in de V.S. in 2022, die te bouwen het ontvangen, verkoop, reparatie zullen verstrekken en de diensten zullen handhaven. Al onze cliënt kan van onze professionele klantenservice met het regrading aan vrij citaat genieten, adviseert de aankoop, gebruikershandleidingen, herstelt handhaaft de diensten. Bovendien, onze stabiele logistisch geeft klanten een geschiktere manier om een de betaalbare, veilige en snelle leveringsdiensten te hebben. Het belangrijkere ding is dat wij ingenieurs en specialist hebben ervaren aan het verlenen van de raadplegende dienst met betrekking tot om een minging landbouwbedrijf te bouwen en in werking te stellen.

 

 

Onze visie: Maak het voor iedereen gemakkelijk aan mijncryptocurrency

Onze opdracht: Verstrek een probleemloze mijnbouwervaring

Onze waarde: Loyaal aan kwaliteit, de Oprechte Dienst

 

Elektronisch Co. van Shenzhenleed, Ltd

Voeg toe: 6de Verdieping, de Bouw C, Dunfa-Industrieterrein, Xixiang, Shenzhen, Guangdong, China

E-mail: sales@szleed.com

Web: asiccrypto-miner.com

 

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Geschiedenis

1. Werd Elektronisch Co. van Shenzhenleed, Ltd gevonden in 2008, zich specialiseert in de elektronische producten van de consument, zoals mobiele telefoon.

2. In 2012, verwierven wij een fabriek met 4 productielijnen en begonnen om mobiele telefoons te produceren.

3. In 2014, richtten wij e-commerceafdeling op en begonnen om online opslag, zoals eBay en Amazonië te bouwen.

4. In 2017, namen wij een essentieel besluit dat in blockchain en de cryptocurrencyindustrie binnenging. Wij begonnen om verschillende soorten mijnwerker, zoals asic, gpu en enz. aan de globale klanten te verkopen.

5. In 2018, bouwden wij twee mijnlandbouwbedrijven aan mijncrypto in Sichun en Yunnan. In hetzelfde jaar, vestigden wij een reparatie en handhaven team dat 8 ingenieurs omvat.

 

6. In 2019, vormden wij een overlegteam om mijnbouwoplossing aan de grote cliënten te verstrekken.

7. In 2020, onze verkoop bereikt rond 190 miljoen dollars van de V.S., die een nieuw verslag plaatsen.

8. In 2022, zullen wij één mijnbouwlandbouwbedrijf dat het ontvangen, verkoop, reparatie omvat bouwen en handhaven de diensten.

 

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Dienst

Verstrekt Elektronisch Co. van Shenzhenleed, Ltd logistische verkoop, herstelt en handhaaft, de mijnwerkers ontvangende en mijnoverlegdiensten aan globale klanten.

 

De verkoopdiensten:

  • Wij bieden de vrije citaatdiensten aan al cliënt aan.
  • Wij bieden onze cliënten met beroepsaankoop adviseren aan volgens hun plaats, elektrische prijzen en enz.
  • Alle cliënten kunnen de begeleiding van de gebruiker van ons hebben.

 

De logistische diensten:

  • Wij integreren een scheepvaartmaatschappij, die ons machtigt om onze cliënten de betere leveringsdienst te geven. Als hoogwaardige kenmerken van de mijnbouwmachine, zou er meer vereisten aan de leveringsdienst, zoals veiligheid zijn. De betere prijs, betere snelheid en controleerbaarder is wat wij willen bereiken.

 

De reparatie en handhaaft:

  • Voor mijnwerker onder garantie, kunnen wij klanten bijstaan om de mijnwerker naar vervaardiging te terugkeren. Voor mijnwerker uit de garantie, verstrekken wij reparatie en handhaven de diensten, die kunnen helpen de zorgen van klanten elimineren als de mijnwerker niet meer onder garantie is.
  • Het schoonmaken van en het renoveren van mijnwerker zijn ook de extra dienst die wij hebben aangeboden. De klanten kunnen hun mijnwerkers naar ons sturen om schoon te maken of te renoveren, wat kan helpen de levensduur van de machines uitbreiden en meer winst aan de klanten brengen.
  • Wij werken nauw met de grote vervaardiging in de industrie samen zodat kunnen vele componenten zoals controleraad, knoeiboelraad aan ons worden geleverd.

 

De ontvangende diensten:

In de nabije toekomst, zullen wij de ontvangende dienst aan de klanten verlenen van de V.S. aangezien ons mijnbouwlandbouwbedrijf in Texas zal worden gebouwd. Ook, in ons centrum van de V.S., handhaven de verkoop, de reparatie en de diensten zullen worden verleend.

 

De dienst van het mijnbouwoverleg:

  • Aangeboden Mingingsoplossing.
  • Helpend mijnbouwlandbouwbedrijf om hardwareproblemen, zoals het kiezen van machtstransformator, de bouw van mijnbouwcontainer, bedrading, het koelen en enz. aan te pakken.
  • Het helpen van mijnbouwlandbouwbedrijf om softwaresysteem op te zetten om de mijnwerkers te controleren.

 

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Ons Team

Bedrijfsamenstelling

 

1. Ingenieurs en specialisten

2. Vertegenwoordigers

3. Verkopers

4. Logistische specialisten

5. Verwervingspersoneel

6. Pakhuispersoneel

 

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Charles Lin
Tel. : +86 18126351869
Resterend aantal tekens(20/3000)