Hoe lang ASIC-duren de mijnwerkers?

December 29, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe lang ASIC-duren de mijnwerkers?

 

Levensduur van ASICs

 

ASIC-de mijnwerkers zijn de krachtigste, efficiënte, en voordelige hardware van vandaag voor mijnbouwcryptocurrencies. Het is belangrijk u berekent uw potentiële winst die een ASIC-mijnwerker gebruiken om te weten hoe het zal nemen om het equivalent van de kosten van uw ASIC-mijnwerker lang te maken en hoeveel langer het zal zijn alvorens u begint een netto winst te maken. Zo, hoe lang doet een ASIC-jongstleden mijnwerker?

Het model, het onderhoud, en de productiedatum allen bepalen de levensduur van ASIC. Bijvoorbeeld, zou recentste antminer, Bitmain Antminer S19 Pro, moeten een levensduur van meer dan vijf jaar hebben. Andere antminermodellen zoals Antminer S9 duren tot 3 jaar. Whatsminer M30S+ heeft een levensduur van vier jaar, terwijl AVALONminer 1246 en AvalonMiner 1166 Pro tot 4 en 5 jaar kunnen duren, respectievelijk.

Over het algemeen, ASIC-worden de mijnwerkers ontworpen om ongeveer 3-5 jaar te duren, hoewel uw machine kan duren meer dan dit gamma indien gebruikt en gehandhaafd goed genoeg. Het kon ook binnen een paar maanden opsplitsen als behoorlijk gehandhaafd niet of gebruikt in slechte staten.

 

Welke Schade aan Machines kan veroorzaken:

 

Hoe lang duurt ASICs? De levensduur van uw ASIC-machine hangt grotendeels af van hoe goed handhaaft u het. Hoewel de algemene waaier tussen 3 tot 5 jaar is, kan ASICs voorbij vijf jaar duren indien behoorlijk gehandhaafd. Neem een blik bij wat schade aan uw machine kan veroorzaken.

De hoogst vochtige of vochtige milieu's kunnen de interne componenten van uw ASIC-machine beschadigen. Het kan roest en corrosie aan de gevoelige kern van uw mijnwerker veroorzaken.

ASIC-de mijnwerkers produceren een aanzienlijke hoeveelheid hitte wanneer in gebruik. Als het linker lopen zonder juiste ventilatie, kan het in het oververhitten resulteren, beschadigend de machine.

De extreme hete temperaturen als gevolg van de milieutemperatuur van uw ASIC-machine of het oververhitten kunnen zijn levensduur vernietigen en verkorten. De extreme koude temperaturen zijn minder kritiek dan hete temperaturen aangezien verwarmen veroorzaakt door uw ASIC het kan compenseren.

Overclocking uw ASIC-machine constant, een stoffig milieu, een ontoereikende luchtstroom of een ventilatie, extreme temperaturen, en slecht onderhoudsvoorwaarden kan uw ASIC-mijnwerker beschadigen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe lang ASIC-duren de mijnwerkers?  0

 

De Beste Manieren om ASIC-Mijnwerkers te redden

 

Één van de belangrijkste metriek in cryptocurrencymijnbouw is zijn rentabiliteit. Om rentabiliteit te bepalen, moet men deze vraag beantwoorden: hoe lang ASIC-voordelig blijven de mijnwerkers? De rentabiliteit van ASIC-mijnwerkers hangt af van hoe optimaal uw mijnwerker functioneert. ASIC-de mijnwerkers zouden moeten optimale functie maximaal vijf jaar handhaven en hierboven. Hier zijn de belangrijke uiteinden op manieren om het leven van ASIC-mijnwerkers uit te breiden.

De plaats die u aan opstelling hebt gekozen uw mijnbouwinstallatie is zeer belangrijk om te plaatsen

op een optimaal mijnbouwmilieu. Het juiste milieu zou droog zijn, constante luchtstroom moeten hebben, en goed zijn - geventileerd bij de normale kamertemperatuur.

U kunt de hitte verlichten door uw ASIC-machines door efficiënte koelsystemen wordt veroorzaakt op te nemen om temperaturen te minimaliseren die. U kunt nadenken installerend ventilators om de veroorzaakte hitte te verdrijven wanneer de mijnwerkers aan het werk worden gezet vermijden oververhittend.

Om uw ASIC te handhaven die installatie ontginnen, verzeker u regelmatige het schoonmaken programma's houdt om geaccumuleerd stof van de hand te doen, bevorderend optimale prestaties.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Charles Lin
Tel. : +86 18126351869
Resterend aantal tekens(20/3000)