van de MijnwerkersAntminer KA3 Asic Blockchain van 3154W Asic Bitcoin de Mijnbouwmachine

1
MOQ
Negotiated
Prijs
van de MijnwerkersAntminer KA3 Asic Blockchain van 3154W Asic Bitcoin de Mijnbouwmachine
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Productnaam: Antminerka3 166T Mijnwerker
Algoritme: Blake2S
Hashrate: 166th/s ±10%
Machtsconsumptie: 3154W
Grootte (w/o-pakket): 430*195.5*290mm
Netto gewicht: 16.1kg
Hoog licht:

de Mijnwerker van 3154W Asic Bitcoin

,

De Mijnwerker van Blake2Sasic Bitcoin

,

de Mijnwerker van 3154W Antminer KA3

Basis informatie
Plaats van herkomst: Guangdong
Merknaam: Bitmain
Certificering: CE
Modelnummer: Antminerka3 166T Mijnwerker
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: standaardverpakking
Levertijd: Behoudens fabriek
Betalingscondities: T/T, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, USDT
Levering vermogen: 50+piece
Productomschrijving

van de MijnwerkersAntminer KA3 Asic Blockchain van 3154W Asic Bitcoin de Mijnbouwmachine

 

Van de de Mijnbouwmachine van Bitmainantminer KA3 166Th/S de Mijnwerkers van Asic Blockchain

Beschrijving van de Mijnwerker Machine van Antminer KA3:

 

Antminer KA3 heeft een hoge macht van 166T, een aanzienlijke toename in vergelijking met het huidige marktgemiddelde. Deze nieuwe mijnwerker definieert de de industrienorm met een energierendementverhouding die van opnieuw 19J/T, de manier leiden in een nieuwe era van de metriek van de mijnbouwefficiency met energie - besparingen en prestatiesoptimalisering. Bovendien neemt KA3 het recentste ontwerp van het vlaggeschip van Bitmain op 19 reeksen, met de recentste luchtkoelingstechnologie, die voor eersteklas bescherming voor de verrichting van de mijnwerker onder het Blake2S-algoritme het mogelijk maken. KA3 wordt ontworpen met een standaardchassisgrootte, die het maken aan opstelling in de mijn gemakkelijk.

 

 

Specificatie van de Mijnwerker Machine van Antminer KA3:

 

Productnaam Antminerka3 166T Mijnwerker
Algoritme Blake2S
Hashrate 166th/s ±10%
Machtsconsumptie 3145W
Grootte (w/o-pakket) 430*195.5*290mm
Netto Gewicht 16.1kg

 

Eigenschap van de Mijnwerker Machine van Antminer KA3:

 

Een Nieuwe Evolutie, een Sprong in Computerprestaties

 

KD3 levert buitengewone hashrateprestaties van 166T, een nieuwe evolutie in computerprestaties, die een reusachtige verbetering in vergelijking met de huidige marktoutput verstrekken.

 

BEREIDENDE EFFICIENCY, EEN NIEUWE DE INDUSTRIEnorm

 

KA3 introduceert een nieuwe de industrienorm van 19 .0J/T, bereidende efficiency in een nieuwe era van energie - besparingen en geoptimaliseerde prestaties.

 

 

 

Ongeveer ons:

 

Leed werd gevestigd in 2008. Gebaseerd in Shenzhen, geniet China, het bedrijf van geschikt vervoer en mooi landschap. Wij gingen Blockchain en de mijnbouw in 2017 in en zijn sindsdien één van de meest vertrouwde op mijnwerkersgroothandelaars in de volledige industrie geworden. Door 5 jaar van ontwikkeling en uitbreiding, hebben wij onze één eindedienst met inbegrip van mijnbouw het raadplegen, verkoop, internationaal vervoer, mijnwerkersreparatie en onderhoud gekweekt.

 

 

Wij hebben een 1500㎡ bureaugebied met meer dan 40 personeelsleden met inbegrip van ingenieurs, vertegenwoordigers en verkopers. Evenals het bureau, hebben wij ook een workshop 3000㎡ met 4 geïntegreerde testende lijnen, 1 onderhoud en schoonmakende lijn en 1 die reparatiecentrum door meer dan 20 personeelsleden, technische deskundigen, onderhoudsarbeiders, en pakhuispersoneel worden gesteund.

 

 

Onze hoofdproducten zijn de mijnwerkers van Bitmain Antminer, van Whatsminer, van Avalon, van Goldshell en GPU-. De belangrijkste markten wij richten zijn de Verenigde Staten, Canada en Europa. Nochtans, hebben wij ambities om onze zaken globaal uit te breiden en zijn geëngageerd aan het verlenen van de probleemloze sourcing diensten aan onze cliënten rond de wereld. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u om het even welke vraag hebt.

 

 

Waarom kies ons?

 

Redenen om ons te kiezen:

 

1. Beroeps: Ons bedrijf heeft het professionele kopen, verkoop, onderhoud en R&D-teams, die u de professionele pre-sales en naverkoopdiensten kunnen aanbieden.

 

2. Prijs: Ons bedrijf heeft zijn eigen mijn, en wij kunnen de meeste hoogstaande en goedkope bronnen in de markt verkrijgen.

 

3. Kwaliteit: Ons bedrijf heeft een professionele het testen ruimte en een testend team. Wij zullen ervoor zorgen dat elke die mijnbouwmachine naar u wordt verzonden aan uw vereisten kan voldoen.

 

4. De naverkoopdienst: Nadat u de machine van ons bedrijf koopt, kunt u de verkoopteam van ons bedrijf contacteren op elk ogenblik, en ons bedrijf zal een professioneel onderhoudsteam hebben om vragen in verband met de machine voor u te beantwoorden.

 

5. Producten: In ons bedrijf, kunnen wij om het even welk machinemodel vinden u, zolang u het nodig hebt, wij zult dienen u op om het even welk ogenblik en overal wilt.

 

Mijnbouw het Ontvangen

 

Wij kunnen een volledige waaier verstrekken van het ontvangen van de diensten, als u het ontvangen, alstublieft nodig hebt ons direct contacteren.

 

van de MijnwerkersAntminer KA3 Asic Blockchain van 3154W Asic Bitcoin de Mijnbouwmachine 0

van de MijnwerkersAntminer KA3 Asic Blockchain van 3154W Asic Bitcoin de Mijnbouwmachine 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86 18126351869
Resterend aantal tekens(20/3000)